خرید موکت متناسب و هماهنگ با دکوراسیون

پوشش کف اتاق در دکوراسیون داخلی از چنان اهمیت بالایی برخوردار است که کف اتاق را پایه اصلی اتاق می نامند. خیلی از طراحان دکوراسیون، چیدمان و طراحی دکور اتاق را بر مبنای پوشش کف انجام می دهند. پوشش سطح کف اتاق با توجه به کاربری انتخاب می شود. زمان انتخاب پوشش کف باید الگوهای رفت و آمد را نیز در نظر داشت. معمولاً در اتاق های پر رفت و آمد از کفپو شهای سخت و بادوام و در بخش کم رفت و آمد از کفپو شهای تزیینی استفاد ه می شود. موکت، از زمان های دور به دلیل آسایش و راحتی که با خود به همراه دارد، از اولین گزینه های هر خانواد ه ای برای دکوراسیون منزل بوده است.

 موکت ها با هر مدل مبلمان و دکوری کاملا هماهنگ هستند و با زیبائی دلپذیرشان، رنگ، بافت و نقش را به اتاق محل کار و زندگی می آورند. به علاوه، بافت موکت عایق حرارت و صوت است. به همین علت در مکا نهای پر سر و صدا و سرد استفاده از موکت بسیار بجا است. موکت به خاطر بافت ملموس و لطیف، باعث تلطیف خطوط راست و معماری هندسی اتاق می شوند. از آنجایی که موکت ها در بافت، رنگ و طرح های متنوع در دسترس هستند،هماهنگ کردن آنها با انواع دکوراسیون نیز به راحتی صورت می گیرد. در اکثر مواقع اتاق های کم اثاثیه و خلوت را موکت می کنند تا پر به نظر برسد.

 موکت برای پوشش کف اتاق هایی که  کف چندان زیبایی ندارند، بسیار مناسب است. به این ترتیب دیگر نیازی نیست که کف اتاق را دوباره بازسازی کنید چرا که موکت آن را کاملا می پوشاند.خرید موکت طرح دار برای فضاهای بزرگ، کار بسیار هوشمندانه و مناسبی به نظر می آید چرا که با این کار، فضا، کوچک تر و دوستانه تر به نظر می رسد.برای اتا ق های کوچک از موکت های ساده و بدون طرح و با رنگ روشن استفاده کنید تا اتاق بزر گتر به نظر برسد.

نکته دیگر اینکه هرچه پرز موکت ها کمتر باشد، فضای اتاق بزر گتر جلوه می کند. موکت هایی که رنگ تیره و نزدیک به مشکی دارند، فضاهای بزرگ را به جایی دنج و کوچک تبدیل می کنند. موکت هایی که در آن رنگهای آفتابی به کار رفته است حس گرمای مطلوبی را به محیط می دهند و برای اتاق هایی که از نور طبیعی آفتابی بی بهره اند، گزینه خوبی به شمار می روند. موکت هایی که رنگ سرد دارند نیز، باعث تعدیل نور و رنگ در فضاهای بسیار روشن می شوند.

موکت ها با هر مدل مبلمان و دکوری کاملا هماهنگ هستند و زیبایی دلپذیری دارند.

در دهه ۶۰ یا ۷۰ موکت یک روکش و پوشش الیافی ساده و نازک بود که روی کف سنگی یا سیمانی منازل قدیمی را پوشش می داد، تا هم نمای نازیبای سنگ های کف قدیمی از چشم ها دور شود و هم هنگام رفت و آمد در منزل پاها با سطح سنگ و سیمان های آن دوره تماس مستقیم نداشته باشد. در این شرایط از نظر زیبایی نمای داخلی و دکوراسیونی اصلا به موکت اکتفا نمی شد و پس از نصب و چسباندن موکت ها روی سطح زمین نوبت به پهن کردن فرش ها می رسید.

در سال های اخیر کیفیت الیاف و کرک مصرفی در تولید موکت ها آنقدر افزایش پیدا کرده است که بعضی افراد تمایلی به استفاده از فرش نشان نمی دهند چون حقیقتاً موکت های امروزی از نظر شکل ظاهری، کیفیت و تنوع طرح و مدل چندان تفاوتی با فرش های ماشینی ندارند. پستی و بلندی ها و عمق زیادی که در پرز و الیاف و بافت بعضی از موکت های امروزی وجود دارد باعث می شود که از قدم زدن روی آنها لذت ببریم و زمختی و سفتی موکت های قدیمی را زیر پاهای خود احساس نکنیم.

worththebuy.net